Website de Prezentare
UX | Design

firma care face site-uri, firma care face site-uri Bucuresti, firma care face site-uri preturi, firma care face site-uri moderne, firma care face site-uri profesioniste, firma care face site-uri cu UX.

If you cannot do great things, do small things in a great way.
Napoleon Hill

If you cannot do great things, do small things in a great way.
– Napoleon Hill

FASCINEAZA AUDIENTA

Acesta este marele tau moment. Fie ca te pregatesti sa lansezi un eveniment, sa ai o discutie in stil TED-talk, un jurnal al calatoriilor sau sa-ti prezinti ideea nebuneasca in care ti-ai pus toate sperantele, noi o sa te ajutam sa te exprimi, o prezentare cinematica care o sa-ti fascineze audienta.

designer website lucreaza pe o tableta digitala si pe telefonul mobil
firma care face site-uri, firma care face site-uri Bucuresti, firma care face site-uri cel mai bun pret, firma care face site-uri moderne, firma care face site-uri profesioniste, firma care face site-uri cu user experience, firma care face site-uri design elegant

Simplitate | claritate

Noi oferim servicii complete de programare, design, SEO, User Experience. Toate aceste servicii sunt la cel mai inalt nivel, bazandu-ne pe o experienta vasta si analiza detaliata pe ceea ce-si doreste User-ul de la serviciile tale.

Fie ca anunti o idee noua, indrazneata sau imbunatatesti una deja existenta, trebuie sa te bazezi pe o firma care sa-ti concretizeze planurile. Echipa noastra de strategie va aduce proiectului tau claritate, mesaje complete si crearea unei legaturi bussines-user.

Un site de prezentare trebuie sa aiba un punct de vedere puternic. Sa filtreze informatia complexa si sa capteze atentia prin efecte vizuale, simplitate si claritate, ierarhia informatiei, paragrafe scurte cu mesaje clare.

Principii de baza: User Experience, Umanizare produs, Design modern, Branding, Full SEO, Navigare usoara, Tipografie, Claritate,
Mobil responsive, Cai directe / ierarhice, Intuitiv de la prima vizita.

UX | USER EXPERIENCE

User Experience (UX) cuprinde o varietate de aspecte, toate avand la baza emotiile pe care le traieste user-ul cand navigheaza intr-o aplicatie / website. Principiile UX trebuiesc implementate in fiecare etapa a dezvoltarii unui produs, cunoasterea psihologiei user-ului si ajutarea catre o experienta mai buna, avand in vedere revenirea acestuia.

firma care face site-uri, firma care face site-uri Bucuresti, firma care face site-uri preturi, firma care face site-uri moderne, firma care face site-uri profesioniste, firma care face site-uri cu user experience, firma care face site-uri UX

Ofera mai mult decat o prezentare, creaza o experienta. Noi oferim suport in fiecare layer al proiectului. Dezvoltarea unui proiect dureaza in functie de dimensiunile acestuia, cerintele tale si asteptarile user-ilor.

Pretul unui site de prezentare porneste de la 420 euro, incluzand toate principiile de mai sus. Intra in Contact cu noi.